dimecres, 19 de desembre del 2012

Felicitacions post-concert a La Granja d'Escarp.

L'excel·lentíssim alcalde de La Granja d'Escarp, en Manel Solé, ens ha fet arribar aquest correu de valoració del concert del passat dia 16 de Desembre al Centre Cívic de La Granja d'Escarp.
Tal i com hem fet constar via Twitter i Facebook, vam estar molt contents i ens vam sentir molt ben acollits al meravellós Centre Cívic, i evidentment, estem molt satisfets de la reacció del públic.

Moltíssimes gràcies als granjolins i granjolines, bon Nadal, felices festes i molt millor any 2013 de part de tots/es els membres de la Banda Municipal de Lleida!

Aquest és el missatge:

Diumenge, 16 de desembre de 2012.


La Banda Municipal de Música de Lleida, dirigida per Amadeu Urrea, ens ha obsequiat amb un magnífic concert composat per peces ben variades: peces de compositors de música simfònica com Offenbach, Bizet, Johann Strauss, Carl Orff, un recull de fragments de sarsueles, fins peces de caire més popular, com les tradicionals nadales.



Des d'un bon inici la Banda, amb la seva mestria, ha aconseguit posar-se a la butxaca a un públic ben divers (feia goig veure lo atentament que els nens seguien el concert) que ha ovacionat l'orquestra amb una intensitat creixent a mesura que anava avançant el concert, fins arribar a una gran ovació d'empeus agraint l'excel.lent tarda de música de la que hem pogut gaudir.


Us agraïm enormement a totes les administracions i persones que ens heu ajudat a fer-ho possible.




Bona Nadal i Bones Festes... i SALUT!!!




Manel Solé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari, tan bon punt com el nostre sistema l'hagi revisat per evitar spam serà publicat.