FEM BANDA 2015

Selecciona la teva llengua / Select your language / Selecciona tu idioma:Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida

Benvolguts amics,

La Banda Municipal de Lleida, després d’una dilatada experiència i tot coincidint amb el seu centenari, vol fer una passa endavant en l’ organització del Festival de Bandes que a la nostra ciutat porta celebrant-se els darrers 10 anys.

Aquesta edició, i com a novetat, proposem internacionalitzar el Fem Banda. Aquest és un repte que ens il·lusiona i ens motiva a organitzar aquest esdeveniment amb el màxim rigor i professionalitat.

El festival se celebrarà del 2 al 5 de Juliol de 2015. El plaç d'inscripció en el festival finalitza a les 15h del dia 1 de març.

Dins del marc del Fem Banda,les bandes poden optar per apuntar-se:- Festival de Bandes
- Concurs de Bandes Simfòniques
- Concurs de Bandes de MarchingEls adjuntem les bases del festival, així com les dels concursos i la carta de presentació, tot desitjant rebre'ls a la nostra ciutat.

Per tenir més informació, poden demanar-la al correu bandamunicipal@paeria.catEls agrairem si, a més a més de considerar la nostra proposta, la poden fer arribar a altres bandes que creguin podrien estar interessades en el festival.
Moltes gràcies.
Els saluda atentament,Amadeu Urrea, director
Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida


Señoras y señores,

La Banda Municipal de Lleida, después de una dilatada experiencia y coincidiendo con nuestro Centenario, nos proponemos impulsar la organización del Festival de Bandas que en nuestra ciudad lleva celebrándose los últimos 10 años.

En esta edición, y como novedad, nos proponemos Internacionalizar el Fem Banda. Esté  es un reto que nos ilusiona y nos motiva a organizar este acontecimiento con el máximo rigor y profesionalidad.

El Festival se celebrará del 2 al 5 de Julio de 2015. El plazo de inscripción en el Festival finaliza a les 15h del día 1 de marzo.

En el marco del Fem Banda, las Bandas podrán optar por apuntarse:
- Festival de Bandas
- Concurso de Bandas Sinfónicas
- Concurso de Bandas de Marching

Les adjuntamos las Bases del Festival, las   Bases de los Concursos y la Carta de presentación, deseando recibirlos amigablemente en nuestra ciudad.

Para más información, pueden solicitarla al correo:
bandamunicipal@paeria.cat

Les agradeceríamos si, además de considerar nuestra propuesta, la hicieran llegar a otras Bandas que crean ustedes podrían estar interesadas en el Festival.
Muchas gracias.
Les saluda atentamente,

Amadeu Urrea, director
Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de LleidaDear Sir/Madam,

To mark the 100th year of existence, Banda Municipal de Lleida wants to give a new direction to the band festival that has been celebrated in our city for 10 years now.

This year, we want to make our Fem Banda festival international. This is an exciting challenge for our band and we want to organise it with the outmost professionality. 

The festival and contest will take place from 2nd to 5th July 2015. Registration is now open until 1st March at 15h (14h GMT). 

In the registration you can opt for:

- Band Festival
- Symphonic Wind Band Festival
- Marching Band Festival 

We enclose the regulations for the festival, the contests as well as the introduction letter, wishing to welcome you in our lovely city. 

For more information, you can write an email to: bandamunicipal@paeria.cat

We would be extremely grateful if, apart from considering our proposal, you could forward it to any other band that could be interested in our festival. 


Thanking you in advance,
Yours sincerely,

Amadeu Urrea, director
Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida

DOCUMENTS: