Director

Amadeu Urrea i Pérez

Va néixer a Lleida i va iniciar la seva formació musical amb el mestre i director de banda Fermín Poza. Becat per a realitzar estudis de música, finalitza el grau superior al Conservatori Municipal de Barcelona, assistint a les classes de direcció de banda impartides per Ferrer Ferran.

A l’edat de divuit anys, obté per concurs-oposició una plaça com a músic professional al Cos de Bandes de Música Militars. Posteriorment, ha participat activament al Festival de Música de Joves Europeus, realitzant concerts a Alemanya, França, Austria, Bèlgica, Suïssa i Espanya. Director convidat de l’Orquesta de Reisa-Pfalz (Alemanya), de l’Orchestre d’Harmonie de Foix (França) i de la Halmstad Symphonic Band (Suècia). Director musical del Festival de Música de Banda “Germans Roig”.

Director-Fundador de la Banda Municipal de Lleida. Director Artístic de la Cobla Municipal de Lleida des de la seva fundació l'any 2002. L'any 2012 és escollit director del Conservatori Professional de Lleida, on també exerceix de Professor de Clarinet i director de l’Orquestra de Vent i Percussió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari, tan bon punt com el nostre sistema l'hagi revisat per evitar spam serà publicat.